Σχετικά με εμάς

Λοιποοοόν, λίγες λεπτομέρειες σχετικά με το πως ξεκινήσαμε..

Είμαι η Γεωργία και από πολύ μικρή ηλικία ήμουν πολύ κοντά στον αθλητισμό, με καθημερινές προπονήσεις που κάποιες φορές απαιτούσαν να είμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ φορώντας αθλητικά ρούχα. Πιστεύω ιδιαίτερα πως οποιοσδήποτε πρέπει όχι μόνο να δείχνει καλά, αλλά να νοιώθει καλά και να εκπέμπει αυτοπεποίθηση μέσα στα ρούχα που φοράει ανεξάρτητα από την ηλικία, το ύψος και το μέγεθος. Ο αθλητισμός στοχεύει να τονώσει την αυτοπεποίθηση και την ενέργεια που νοιώθετε. 

everywearfit είναι μία εταιρεια αθλητικής ένδυσης με έδρα την Ελλάδα, που γεννήθηκε κάτα την περίοδο της παραμονής μου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η λεπτομερώς σχεδιασµένη συλλογή µας  είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, εστιάζοντας στην τέλεια εφαρμογή και την άνεση σας. Η γκάμα των ενδυμάτων έχει σκοπό να αποτελείται από σχέδια τα οποία συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους και κομμάτια που φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ. 

Από που εμπνευστήκαμε το όνομα everywearfit: 

Το όνομα everywearfit προέρχεται από το λογοπαίγνιο every-wear αντί για every-where διότι θέλουμε να νοιώθετε ενέργεια και θηλυκότητα παντού όταν φοράτε τα κομμάτια των συλογών μας όχι μόνο κατα τη διάρκεια της άσκησης.